Nuria Glam Experience

Apreciada Núria, vull agraïr-te la nostra darrera trobada. Realment la “Nuria Glam Experience” va ser això: Una experiència inoblidable. Moltes gràcies.

D’altra banda, he aprofitat aquests dies de vacances per escriure l’experiència per si veus convenient i la creus mereixedora de penjar-la a la teva web. 

Un petó i desitjant retrobar-te aviat

Xavier

Barcelona, 19 de juliol de 2016

Vaig conèixer la Núria fara uns 7 mesos, tot just tornant de vacances de Nadal. Durant aquest període hem mantingut trobades amb regularitat. Sempre han estat trobades plenes de desig, d’entrega, de passió i de sexe en estat pur. La Núria és una dona especial. Qualsevol trobada amb ella té un punt de màgia.

Potser per això i per la meva inesgotable curiositat li vaig preguntar per les “Nuria Glam Experience” que ofereix a la web. M’explica que són situacions morboses que prepara ella amb especial cura per satisfer els desitjos dels seus clients més exigents i especials. I em va preguntar: “Tens algún desig inconfessable per satisfer?” La meva resposta va dibuixar un somriure maliciós al seu rostre i em va dir: “L’acompliràs i no l’oblidaràs.”

Després de diversos mails parlant del meu desig i informant-se dels meus límits i de les meves pors, va arribar el dia D.

Em vaig dirigir a l’hotel i l’habitació que havíem acordat. Vaig trobar la porta ajustada i a l’obrir vaig sentir la seva veu: “Bona tarda Xavier, entra i tanca bé.”

L’habitació estava lleugerament il.luminada per espelmes i havia substituït el llit per un matalàs inflable immens. A sobre, agenollats, hi havia la Núria i un noi que em va presentar com a Lluís. I em digué: “oblida els teus tabús i les teves pors. Agafa’m de la mà i amb el Lluís trencarem la pared de cristall de la teva bisexualitat.”

Mentre em feia un petó llarg, tendre i suau, gairebé sense adonar-me’n en un instant em vaig sentir despullat i estirat al terra mentre quatre mans màgiques recorrien el meu cos ple d’un oli aromatitzat. La suavitat dels moviments, la penombra alliberadora i la saviesa de la Núria van crear l’atmosfera necessària per anar superant les pors, una a una, i descobrint possibilitats noves del desig i el plaer.

Mentre la Núria em besava els llavis i em xiuxiuejava a cau d’orella: “Deixa’t portar, els limits són a la ment no al cos. Sent, gaudeix, estima’t” el Lluis va començar a fer-me una mamada suau, profunda, lenta, salivada, intensa, recorrent sense descans la meva polla i els meus ous. La Núria mentre no deixava d’estar pendent de les meves reaccions, de besar-me, d’acaronar-me de fer sentir la seva calor i la seva màgia present. Al cap d’una estona em besa llarga i apassionadament i em va dir: “ja estàs preparat. Ara et toca a tu. Jo t’ajudo”

El Lluis s’estirà i la Núria i jo, sense deixar de besar-nos vam anar a acostant-nos a ell lentament, jugant amb els llavis, les llengües i les carícies fins trobar-nos amb la polla erecte del Lluís. Amb una habilitat extraordinària, la Núria aconseguí introduir el tercer element en el nostre bes i començà un ball entre les nostres llengües, els nostres llavis i la polla del Lluis fins que absolutament erotitzat i excitat vaig continuar jo menjant-se-la mentre ella no deixava d’acariciar-me el cos, parlant-me a cau d’orella de desitjos i emocions amb la veu trencada per l’excitació. De tant en tant me la treia de la boca em besava i em deia: “mira’m a mi, fixa-t’hi.” I continuava ella mentre jo, embadalit, l’observava.

De sobte va aixecar-se, i mentre jo continuava treballant la polla del Luís, es col·locà un arnès i em digué: “El límit és que no volies que et penetrés un home però em deixes fer-ho a mi?” He de confessar que no entrava en els meus plans però la Núria te la capacitat de portar-me als límits del desig i del plaer més absolut i fascinant i vaig assentir: “Tu m’estrenaràs.”

Sense deixar de jugar amb la polla i el cos del Lluis vaig sentir com llepava amb cura i delicadesa el meu anus, com suaument hi introduia un dit i hi jugava, com el dilatava amb paciència i finalment, de genolls darrera meu com m’estrenava. Amb suavitat però amb energía, amb tendresa però amb força. Començà a follar-me el cul embogida de plaer mentre jo no podía deixar de menjar-me la polla del Lluis. Els tres cossos suats per la calor i lliscosos per l’oli es convertiren en un de sol a la recerca del plaer, a la recerca de l’orgasme. Entre gemecs, sospirs i respiracions sincopades noto com la polla del Lluís explota a la meva boca i com la Núria cau extasiada sobre la meva esquena. M’abraça, em busca la boca, ens besem i compartim la llet del Lluís. Ens acariciem. Els cossos están calents i llisquen l’un sobre l’altre per l’oli. Sense deixar de besar-nos sento com el seu sexe juga amb la meva polla trempada i excitada. Puja i baixa acariciant-la amb els llavis del seu cony. Para un moment i em diu: “Folla’m”

Potser mai havia sentit tant de desig de fer-ho, de follar, de follar-me-la. Embogit li clavo fins el fons del seu cony gemego, gemega. El Lluis posa la polla entre les nostres boques i li mengem la polla entre els nostres petons. Suspiro, suspira, suspirem i acabem amb un orgasme que va més enllà del plaer sexual.  Caic sobre el seu cos calent i li xiuxiuejo a cau d’orella: “Mai hagués sigut possible arribar tan lluny sense una Mestra de l’Amor com tu, Núria”

Xavier